Pidennyslaitteet 

male edge venytyslaitePowerman.fi pidennyslaitteet.

Venytyshoito on turvallinen ja kivuton menetelmä peniksen pidennykseen. Tämä tekniikkahan ei ole mikään uusi keksintö. Olet varmasti nähnyt kuvia tai dokumenttejä Afrikan kansoista, jotka ovat kasvattaneet kaulansa pituutta käyttämällä siinä apuna renkaita. Nerokas menetelmä perustuu täysin samaan lisää soluja tuottavaan tekniikkaan.

Toiminta

Pidennyslaitteiden toiminta perustuu staattiseen vetoon, ja kun penistä venytetään laitteen avulla tämä puolestaan johtaa solujen jakautumiseen ja lisääntymiseen, jolloin samassa tilassa on enemmän soluja ja penis luonnollisesti kasvaa pituuttaa ja paksuutta.

Ajan kuluessa nämä uudet solut kasvattavat penistä näkyvin tuloksin. Tulokset alkavat näkyä jo ensimmäisten viikkojen aikana. Mitä enemmän ja kauemmin käytät laitetta, sitä suuremmaksi peniksesi kasvaa. Monissa tapauksissa käyttäjät saavat jopa 5 - 7cm lisää mitaa penikseensä.

Kun peniksen kasvattaminen perustuu kehon omaan luonnolliseen toimintaan, on peniksen pidentäminen pysyvää ja turvallista.

Käyttö

Vedon suuruutta lisätään vaiheittain. Yleensä ensimmäisten viikkojen aikana vedon suuruus on 600 gr, josta se vähitellen lisätään aina 1500 gr asti. Hoidon nopeuttaminen ei johda nopeampiin tuloksiin, päinvastoin penis saattaa väsyä ja hoitoa joudutaan hidastamaan.

Vetolaitteen aloituspituus lasketaan vähentämällä 4 cm peniksen erektiopituudesta. (esim. penis on erektiossa 14 cm pitkä jolloin aloituspituus on 10 cm). Vetolaitteeseen lisätään tulevien viikkojen aikana mukana tulevia välikappalaite vetovoiman lisäämiseksi. 

Alkuun vetolaitetta käytetään 3-4 tuntia vuorokaudessa ja aikaa lisätään hiljalleen 9 tuntiin vuorokaudessa. Pidennyslaite kannattaa poistaa pari kertaa vuorokaudessa esimerkiksi virtsaamisen yhdeydessä ja hieroa kevyesti penistä pituussuunnassa verenkierron parantamiseksi.

Peyronien tauti

Laitteet toimivat parannuskeinona myös Peyronien tautiin, joka aiheuttaa peniksen käyristymistä. Tutkimukset ovat osoittaneet että yleensä saavutetaan 50%-90% suoristuminen. Siinä sivussa tulee toki vielä muutama sentti lisää mittaa.